Informació per al mestre: Procés

En aquest blog no sols volem que els nens aprenguen la informació teórica sobre el tema tractat, sinó que volem que ho facin de diferents maneres, per a després poder posar-ho en pràctica.
El procés seguit serà:
  1. Dos dies abans de la sessió d'educació física, el mestre assignarà una tasca a realitzar per a l'alumnat.
  2. Els alumnes hauran de veure en el blog de quina tasca es tracta per poder investigar i recollir informació que li servisca per a poder resoldre-la.
  3. El treball d'investigació es realitza en horari extraescolar, és a dir, és com una mena de deure que s'ha de realitzar.
  4. A la sessió d'Educació Física, s'haurà d'anar preparat amb els continguts sabuts per a realitzar la tasca acordada prèviament.
  5. En la realització de la tasca, el mestre observarà l'alumnat.

L' objectiu a assolir per part dels alumnes és desenvolupar les activitats que els proposem. Aquestes activitats seran per a dur a terme en classe d' educació física. S'han de realitzar en grup de companys (4 persones) i inclús poden ser els mestres de la sessió per a la resta de companys de classe.Aquest blog es realitzarà en una unitat didàctica de 5-6 sessions. Totes les sessions tindran la mateixa durada (45min), excepte l'eixida al trinquet de Borriol que durarà dues hores. En cada sessió es realitzarà una única activitat. Com ja hem dit, s'han de formar grups mixtes de 4 persones que es mantindran durant tota la unitat didàctica.